Lokacijske i produkcijske usluge

namijenjene produkcijskim kućama, TV i filmskim ekipama

Od 1990. organiziramo snimanja za strane TV i filmske produkcije

na lokacijama u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Crnoj gori i Srbiji.

Primjer na donjoj slici su pripreme za snimanje akcijske scene igranog filma pred tunelom na Sušaku iznad Rijeke, u kojoj je sudjelovao veći broj vozila i vozača-kaskadera. Uvijek imamo odličnu suradnju s lokalnom policijom, gradskim vlastima i poduzećima, pogotovo kad, kao u ovom slučaju, treba na jedan cijeli radni dan zatvoriti cestu kojom prolazi više autobusnih linija kojima ljudi idu u grad na posao.

Primjer sa snimanja TV serije

Sljedeća fotografija je sa snimanja cijele prve sezone britanske reality TV SERIJE Eternal Glory na 26 lokacija u Istri tijekom ljeta 2015. s produkcijskom kućom TwoFour Broadcast iz Londona za jednu od najvećih britanskih nacionalnih TV mreža ITV.

Radili smo s TwoFour od samog početka razvoja projekta sedam mjeseci prije početka snimanja, predložili lokacije, sve ugovorili s lokalnim vlastima i vlasnicima lokacija, obavili kompletnu nabavu, logistiku i organizirali snimanje. Za vrijeme snimanja ekipa MIRTA PRODUKCIJE upravljala  je lokacijama, voznim parkom, domaćim članovima ekipe i brinula se da snimanje ide glatko.

Pripreme za

akcijsku scenu

 

Pripremaju se

scenografija

i rekviziti

Što sve spada u lokacijske i produkcijske usluge?

Line Production

Mirta je kao linijski producent veza između stranog producenta – klijenta, cijelog domaćeg dijela ekipe i službenih osoba koje surađuju s nama pri organizaciji i snimanju.

Crew / ekipa

Ponosimo se našim stručnim i iskusnim domaćim ekipama kojima su naši strani klijenti uvijek zadovoljni. Osim toga dajemo i mladim kolegama da steknu prva iskustva na setu.

Najam opreme, studio

Surađujemo sa svim iznajmljivačima, ne samo u Hrvatskoj, nego i u okolnim zemljama.

Istraživanje, planiranje

Istražujemo činjenice, predlažemo lokacije za snimanje, radimo nabavu, organiziramo putovanja na lokacije i čitavo snimanje te ishodimo dozvole.

Vozila, plovila

Unajmljujemo za svoje klijente i vozila za prijevoz opreme i ekipe, ali i “igrajuća vozila” koja jurcaju pred kamerama. Nađu se tu i gliseri, jedrilice, jet ski, kvadovi…

Intervjui

Kao nekadašnja urednica i novinarka, Mirta često radi intervjue, bilo kao dio pripreme za snimanje ili kao dio produkcije. Bez brige, ne idemo uživo, smijemo ponavljati 🙂

Location Scouting

Posjetiti i dobro istražiti potencijalnu lokaciju za snimanje je neizmjerno važno za kasnije nesmetano odvijanje snimanja. I Edo i Mirta su skauti.

Catering, Craft

Kad radite 12 sati na dan, kvalitetni obroci i profesionalan catering postaju važniji nego inače, a craft s ponudom kave, sokova i grickalica pomaže održati elan.

Prevođenje

Nema mjesta strahu da se nećete razumjeti jer su Mirta i Edo uvijek spremni prevesti vaš sastanak ili intervju s njihovim stranim klijentima.

Upravljanje lokacijama

Location management je neizostavan dio svakog snimanja bez kojeg bi prolaznici ušetali u svaki kadar, ne bismo imali gdje parkirati ni postaviti opremu.

Security / osiguranje

Koristimo usluge profesionalnih čuvara i osiguranja, ali i naši najmlađi članovi ekipe za vrijeme snimanja također pomažu osigurati sve prilaze setu.

Snimanje

Često snimano za svoje strane naručitelje,, uz njih ili umjesto njih. Edo snima kamerom i dronovima od 2015. Zadnje je snimao za Google Play i kanal Arte.

Neki od klijenata koji su koristili naše produkcijske usluge

Već smo dvaput surađivali i jedva čekamo sljedeći: jedan od nama najdražih klijenata.
Surađivali smo već više puta
Radili smo na dokumentarnoj seriji Shadow Fighters za francuski i njemački Arte
Jedan od klijenata koji se ponavljaju
w

Želite li i vi corporate video koji će svojom pričom ispričanom filmskim jezikom zainteresirati gledatelje, izazvati emocije i tako ostaviti na njih trajan pozitivan dojam?

Upoznajmo se 🙂

Molimo ostavite nam svoje podatke i javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku. Za početak, nađimo se na virtualnoj kavi i vidimo kako vam najbolje možemo pomoći ispričati vašu priču:

MIRTA PRODUKCIJA d.o.o.
Karasmani 3 A
10.000 Zagreb, Hrvatska

OIB 07190427011

ŽIRO RAČUN
kod Raiffeisenbank Austria d.d.,
Petrinjska 59, 10000 Zagreb, HR
IBAN HR2424840081107078183
SWIFT RZBHHR2X

Vlasnica, direktorica:
______Mirta Jušić Dovođa, producentica

Prokurist, operativni direktor:
______Edo Šturlić, kamerman,
______operater drona, video producent

Puno ime poduzeća: MIRTA PRODUKCIJA d.o.o. za audiovizualne djelatnosti i usluge

MB 4278062  |  MBS 080933048  |  Iznos temeljnog kapitala: 20.000 Kn plaćen u cijelosti

Poduzeće je registrirano kod Privrednog suda u Zagrebu 2014.